Hotel Kristina Vodice

U prekrasnoj borovoj šumi, u blizini centra, a na samoj obali mora nalazi se obiteljski hotel Kristina.

Obiteljsku atmosferu koja odiše prisnošću i gostoljubivošću osjetit ćete na svakom koraku i dati će posebnu draž Vašem boravku kod nas. Hotel ima vlastitu plažu sa cocktail barom i vrt prepun zelenila i cvijeća, a u restoranu sa terasom uživat ćete u domaćim jelima i dalmatinskim specijalitetima od ribe, školjki i rakova uz kvalitetna vina vrhunskog porijekla. Na raspolaganju Vam je 60 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, opremljenim kupaonicom i TV-om. Sobe imaju balkon sa pogledom na more i otok Prvić, te prekrasni park prepun zelenila i cvijeća. Hotel je otvoren tokom cijele godine, a osim smještaja nudimo i organizaciju svečanih banketa, večera i doček Nove godine.

U Hotelu Kristina pronaći ćete mir i ljepotu, okruženi mirisima mediteranskog bilja, a naše ljubazno osoblje potrudit će se da Vaš boravak kod nas učini što ugodnijim.

Grad Vodice

Grad Vodice su turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 12 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije. Vodice danas broje 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor gdje će svatko pronaći nešto za sebe.

NP Kornati

NP Kornati su najgušća te jedna od najljepših otočnnih skupina na cijelom Sredozemlju. Smješteni su između otoka Žirja, Dugog otoka i Pašmana. Iz Vodica su organizirani izleti za posjet nacionalnom parku koje je udaljeno svega sat vremena vožnje brodom.

NP Krka

Krka je sedmi nacionalni park u Hrvatskoj poznat po velikom broju jezera i slapova. Dobio je ime po rijeci Krki koja je dio parka. Nacionalni park je lociran u središnjoj Dalmaciji samo par kilometara sjeveroistočno od grada Šibenika. Iz Vodica su organizirani izleti brodom za posjet parku, a možete se i uputiti vlastitim automobilom.